Sunday, April 27, 2008

första flytten avklarad

Igår var det stora flyttdagen för AK. den gick relativt smärtfritt. Då hon bytte lägenhet så flyttade de ju precis samtidigt och det blev en del krock i trapporna men ingen blev skadad som tur var. Fast idag sitter jag med någon slags nackspärr eller "bara" nackont. Tror inte jag lyfte något konstigt igår, jag drömde nog inatt att jag var hårdrockare och head bangade i sömnen eller att jag var akrobat och gjorde något annat konstigt som ställde till det. Så kan det gå. Nu är det bara att ladda om för flytten på torsdag då det är vår tur att få komma till vår nya bostad. Och helgen efter det kommer våra Helena och Jocke till gatan också! Vem behöver gym just nu? Det kanske vore ett billigt träningsätt... annonsera att man gärna hjälper folk att flytta! Så får man både styrka och kondition... eller så börjar man helt enkelt jobba som flyttgubbe/flyttant så får man träning och pengar för besväret! Nej... jag tror inte det är något för mig. Jag håller mig nog till att ta hand om barn.

Vi var ute med lite svårpackade saker till huset idag, som blommor och vin. Vi har tydligen massa sniglar i trädgården berättade svärföräldrarna, vi ska få något slags värstingmedel av dem så de försvinner. Oj oj... vi som har fullt upp med att hitta gräsklippare och högtryckstvätt nu måste bekymra oss om sniglar nu också! En hel del rådjur får man räkna med också när man flyttar ut på landet men det ska tydligen hjälpa att hänga upp cd-skivor eller folie i träden så låter rådjuren bli dem... eller så kanske man kan ringa Runar...?

2 comments:

Unknown said...

Jag tycker nu ska hänga CD-skivor i träden! Ser mest rock n roll ut! Jag har packat upp alla mina lådor, fattar inte att det gick så snabbt... Och gardiner har jag fått upp både i kök och vrum, mamma skulle vara stolt! Glömde dock en gradinstång i den gamla lägenheten.... Den megalånga till panelgardinerna... Det får la gå ändå så länge.

kajsamaria said...

bra jobbat! här är nästan allt i lådor nu så förhoppningsvis går flytten smidigt... bara det nackonda tar slut...