Thursday, July 3, 2008

mi casa zu casa

Redan innan vi köpt huset hade vi bestämt oss för att denna sommaren skulle vi vara hemma. Vi har alltid flängt runt och hälsat på nära och kära runt om i landet... vilket delvis är mitt "fel" då jag har vänner och familj utspridda över vårt avlånga land. Men denna sommar hade vi som sagt bestämt oss för att vara hemma. De som vill träffa oss skulle få komma hit istället. Och det är ju lämpligt då att vi hittade ett hus som blev vårt, vi har gott om plats för gäster!

Sommaren än nu nästan fullbokad av bröder med familjer och vänner som vill komma. Det börjar nästa onsdag då min gamla vapendragare AnnaLena med sin sambo och deras son kommer och stannar ett par dagar. Någon gång under veckan efter kommer storebror Anders och hans söner Jonathan och Sebastian (som för övrigt fyller år idag, grattis!) och de stannar också ett par dagar. Efter det kommer vi in på vecka 30 och då kommer Daniel och Emilie och då blir det barnfritt och vi kommer göra vuxensaker som barnfria 30-nånting folk gör... alltså: spela massa Wii och X-box... haha!

Vecka 31 är vår sista semestervecka och i slutet på den kommer min andra bror, s.k. störstbror, Peter med sin familj (fru + tre barn) och med sig har de en till familj bestående av en tok + fru + tre barn. De har husvagnar med sig så de behöver vi inte stuva in i hörn för att få plats... Sen var semestern slut. Det var det det.

No comments: