Thursday, June 25, 2009

Livet är najsigt

Ahhh en härlig dag! Slutade tidigt på jobbet, hemma redan klockan två. Största delen av jobbdagen spendarades i en park dessutom med endast tio knattar , tre fröknar, ryggsäcken packad med banan och popcorn(!). Det letades insekter, skogsdungar att utforska, stor rutchkana att åka i, leksaksslott att klättra i mm. Barnen var väldigt nöjda med vår utflykt!

Hemma hällde jag upp en tallrik med Bollnäsfil. Köper det ibland av nostalgiskäl samt att den är väldigt god så klart! Tyvärr har den ofta ganska kort datum eftersom den fraktas en bit för att komma hit till västkusten...


Gott till mellis...






Sen la jag mig i vilstolen ute och lyssnade på ljudbok, håller på med Snabba cash av Jens Lapidus just nu. Jag somnade så klart...

Till kvällsmat var vi inte alls sugna på lax som vi hade tänkt utan åkte till vår le farm och köpte revben och lite annat av tanterna i disken. Till detta ville vi ha en potatissallad, kokte färskpotatis, i med överbliven creme fraiche och majonnäs, röd lök, salt och peppar.
Vi har fått en bok av min kära kollega Anna och hennes kille som heter Grilla och i den fanns ett recept på majonnäs så jag testade att göra det och det var ju löjligt enkelt!
Varför har vi inte gjort det förut?!

Härlig färg va? den är smaksatt med balsamvinäger därav färgen...


Men det roligast idag var väl ändå vårt nya "husdjur" Den är nu döpt efter förslag av Emilie, klart den ska heta Wall-E! Den är faktiskt inköpt redan för ett par veckor sedan men det var fel på den första så den fick åka till doktorn men det fanns inget hopp för den så vi har fått en ny...

En robotdammsugare! Den hittade mycket damm under säng och soffa... hmmmm... känns som ett mycket bra inköp! Recension kommer om ca en vecka!

2 comments:

Anonymous said...

Lina på linjen: Robotdammsugare, det ska vara ni till det! Vi har tre hundar som äter smulor, men gruset låter de vackert ligga kvar.
Kram på dig!

Vickan said...

Ha ha! Hade tankt att sa smaningom skriva ett blogginlagg om dessa dammsugare - i USA heter dom Roomba. Trodde bara de fanns har. Ar ni lite halvamerikanska?