Wednesday, June 24, 2009

vår carport är en plaskdamm

Tydligen tycker våra grannbarn att vår carport kan fungera som en plaskdamm... Idag när jag körde in på gården efter jobbet fann jag två skrämda och skamsna pojkar som bor på vår gata, inne i vår carport, med kranen påslagen för fullt. Jag klev ur och undrade vad de gjorde varav den äldsta darrade och sa - Förlåt förlåt förlåt med vattnet... Jag gav min bästa förskollärar-look och sa att de inte fick leka med vattnet och inte i vår carport heller för den delen. Jag tror t o m aja-baja-fingret åkte upp! Yikes!

Det är två pojkar som brukar hänga omkring oss när vi är ute och grejar i trädgården och dylikt, de är väldigt söta och harmlösa och avgudar Niclas... jag är inte lika intressant och jag har väl sjunkit ännu mera i kurs nu efter just aja-baja-fingret.

Vi misstänkte för ett tag sedan att det hade varit någon och spolat i vår carport men vi var ju inte säker.. detta var någon gång under hösten/vintern. Vi skruvade då bort kranen så man inte kan sätta på vattnet om man inte är väldigt stark i nyporna eller har med sig verktyg... Fast efter jag haft pyssel-gänget här hemma förra söndagen och vi gjöt i betong och använde kranen, har den fått suttit där. Men nu har jag skruvat bort den igen fast pojkarna dyrt och heligt lovade att aldrig mera leka där... the power of aja-baja!

Hur går det för pionerna då? Så här:











I måndags respektive idag

2 comments:

AnnaLena said...

Aja-bajafingret är inte att leka med! Kombineras de dessutom med "nu-sitter-du-allt-i-klistret-lille-skit-ögonbrynen" så är det bäst att springa om man är ett litet busfrö!

kajsamaria said...

ja så långt behövde jag inte gå denna gång iaf :) men kommer jag på dem igen... då du!