Sunday, March 15, 2009

Årsmöte med grannarna

I torsdags var det årsmöte i vår vägförening. Jag åkte dit med svärfar och träffade sedan grannen Jocke där också. Så klart var det massa grannar där men jag känner inte så många än... Det pratades balansräkning och budget och upprörda miner att gräsklippningen kostade så mycket... Så var det en kille från Telia där som pratade fiber, det är Niclas som dragit igång den diskussionen i området. Så nu var alltså denna Telia kille där för att informera. Det behövs mera övertalning och information får man lungt säga efter informationsstunden var slut... Vi har fått apbra erbjudande från Telia som vi inte borde släppa men generation "hata telia" eller nåt var på mötet. Näe, kanske inte så extremt men nu får väl föreningen släppa lös Niclas och Jocke för att gå runt och knacka dörr eller nåt för att få alla att fatta att vi vill ha fiber!

Största samtalsämnet var dock i slutet på mötet... ska fikatiden flyttas på på de två årliga städdagarna eftersom folk tenderar att gå hem efter fikat fast det finns saker kvar att göra...? Det var nästan komiskt om hur denna diskussion fördes... jösses...

Efter mötet, som tog 2 ½ timme, åkte vi hem igen och då var det bara att plocka fram snösläden för det hade minsann snöat en massa! Dagen efter började det töa och nu är det vår väder igen!

No comments: